AktualnoekologijaNovostiObrazovanjeStudentiZnanost

Novi uspjeh studenata zagrebačke Agronomije 

Studenti Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu osvojili su drugo i treće mjesto na Bio-based Innovation Student Challenge 2023 (BISC-E23) na osječkom FAZOS-u

Na Bio-based Innovation Student Challenge 2023 (BISC-E23) natjecanju održanom 26. svibnja na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, studenti Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu postigli su značajan uspjeh, doprinoseći istovremeno i promociji svog fakulteta.

Studentski tim „FlyRecycle” u sastavu: Sandra Skendžić, Dana Čirjak i Pave Ninčević, pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Darije Lemić, osvojio je drugo mjesto.

Novi uspjeh studenata zagrebačke Agronomije 

Studentski tim „The renewable synegists”, koji su činili studenti Agronomskog fakulteta i Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije: Gabrijel Barčić, Marija Pavičić, Dominik Orešković i Filip Rustan, pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Vanje Jurišić i izv. prof. dr. sc. Nikole Španića, osvojio je treće mjesto na natjecanju.

Novi uspjeh studenata zagrebačke Agronomije 

Bio-based Innovation Student Challenge 2023 (BISC-E23) je europsko studentsko natjecanje koje ima za cilj poticanje izvrsnosti u bioekonomiji te podizanje svijesti o njenom značaju. Ovo natjecanje je organizirao Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek u suradnji s Bio-based Industries Consortium-om (BIC) i Association of European Life Science Universities (ICA), pružajući tako studentima izvanrednu priliku za rast, razvoj i prepoznavanje na europskoj razini.

Novi uspjeh studenata zagrebačke Agronomije  Pravila privatnosti

Kako poručuju sa zagrebačke Agrononije, ponosni su što njihovi studenti pokazuju iznimne vještine i stručnost u području bio-baziranih inovacija, istovremeno promovirajući svoj fakultet kao značajnu instituciju u ovom području. Njihovi rezultati su primjer izvrsnosti i snažan poticaj za daljnje istraživanje i razvoj u području kružne bioekonomije, čime se ova institucija ističe kao centar stručnosti i inovacija.

Povezani članci

Back to top button