AktualnoNovostiProjektiReportažeStudentiZnanost

Dan doktorata biotehničkog područja

Za najbolje usmeno izlaganje prigodno je nagrađen Andrija Novosel (Fakultet šumarstva i drvne tehnologije),dok su nagrade za najbolje postere pripale su Mateji Habuš (Prehrambeno-biotehnološki fakultet) i Mateji Pećini (Agronomski fakultet)

Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu zajedno s Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom i Fakultetom šumarstva i drvne tehnologije, sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu biotehničkog područja, organizirali su Dan doktorata biotehničkog područja 2021.

Ciljevi Dana doktorata biotehničkog područja 2021. bili su predstavljanje istraživačkih rezultata studenata doktorskih studija, razmjena iskustava i povezivanje studenata doktorskih studija biotehničkog područja, te uvid u raznolikost znanstvenog rada unutar biotehničkog područja.

Dan doktorata biotehničkog područja

Domaćin događaja bio je Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu koji je predstavio svoje istraživačke prioritete i potencijale.

Studenti doktorskih studija biotehničkog područja koji su doktorirali u akademskoj godini 2020./2021. te svi aktivni doktorandi predstavili su postignuća u okviru izrade svojih disertacija. Usmeno je izloženo 30 radova te 21 rad u obliku postera. Svi sažetci objedinjeni su u Zbornik sažetaka Dana doktorata biotehničkog područja 2021.

Za najbolje usmeno izlaganje prigodno je nagrađen Andrija Novosel (Fakultet šumarstva i drvne tehnologije),dok su nagrade za najbolje postere pripale su Mateji Habuš (Prehrambeno-biotehnološki fakultet) i Mateji Pećini (Agronomski fakultet).

Kao počasni gost kroz “Priču jedne karijere“ predstavio se akademik Ferdo Bašić, prof. emeritus. Korisne informacije o mogućnostima mobilnosti naših studenata iznijele su kolegice Sandra Vidović (Agencija za mobilnost i programe Europske unije) i Ružica Bruvo (Sveučilište u Zagrebu, Središnji ured za međunarodnu suradnju).

Dan doktorata biotehničkog područja

Dan doktorata biotehničkog područja završio je druženjem uz degustaciju vina na Pokušalištu Jazbina.

Povezani članci

Back to top button